Отборът на Барселона спечели с 2:1 трудното си гостуване на

...
Отборът на Барселона спечели с 2:1 трудното си гостуване на
Коментари Харесай

Барселона пречупи Бетис след страхотен гол на Алба в последната минута

Отборът на Барселона завоюва с 2:1 сложното си посещение на Бетис в среща от 35-ия кръг на Ла Лига, а в огромния воин за " каталунците " се трансформира Жорди Алба, който означи победния гол за своя отбор в последната минута на добавеното време.

Любопитното в дуела на " Бенито Виямарин " беше, че и трите попадения паднаха в последния четвърт час на срещата.

Първо, Ансу Фати даде задатък на Барселона в 76-та минута с гол от границата на наказателното поле, само че единствено три минути по-късно някогашният състезател на " каталунците " Марк Бартра възвърне паритета, разписвайки се с глава след центриране на Набил Фекир.

В последните минути играчите на Шави бяха по-активни в търсенето на втори гол и напъните им най-сетне се увенчаха с триумф в последната минута от добавеното време, когато Жорди Алба донесе трите точки на гостите със страховит удар от въздуха, който остави без шансове за реакция стража на Бетис.

С тази победа " каталунците " затвърдиха втората си позиция в класирането, като те към този момент са с актив от 69 точки на пет пред третия Севиля. Бетис пък остава на петото място натри пункта зад четвъртия Атлетико (Мадрид).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР