Отборът на Барселона ще продължи с трансферите тази зима. До

...
Отборът на Барселона ще продължи с трансферите тази зима. До
Коментари Харесай

Барселона има нов вариант за нападател

Отборът на Барселона ще продължи с прехвърлянията тази зима. До този миг „ каталунците “ привлякоха Феран Торес от Манчестър Сити и Адама Траоре от Уулвърхемптън, който се чака напълно скоро да бъде разгласен публично.

Намирането на нов централен нападател обаче си остава предпочитана цел на старши треньора Шави Ернандес поради непрекъснатите травми на Ансу Фати и нестабилната форма на Люк де Йонг. Освен това Мартин Брайтуайт към момента не е записал мач под управлението на Шави, до момента в който формата на Мемфис Депай също не е най-хубавата.

Според близкия до Барселона публицист Жерар Ромеро, „ каталунците “ имат съглашение с Пиер-Емерик Обамеянг за 6-месечен наем. Има измама обаче, защото габонецът може да дойде на „ Камп Ноу “само в случай че Усман Дембеле напусне.

Алваро Мората беше първи избор на „ блаугранас “ за укрепване на офанзивата, само че Атлетико Мадрид, който държи правата на нападателя, не желаят да разрешат на своя състезател да премине чартърен във втори отбор след този в Ювентус, изключително без наложителна уговорка за покупка.

Ситуацията с Обамеянг в Арсенал пък остава неразбираема. Нападателят бе изпъден от първия тим, откакто беше лишен и от капитанската лента заради дисциплинарни аргументи. 32-годишният футболист означи четири гола във Висшата лига този сезон в общо 12 старта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР