Отборът на Барселона продължи с победите си в испанската Ла

...
Отборът на Барселона продължи с победите си в испанската Ла
Коментари Харесай

Барселона прегази Бетис у дома, Феликс и Кансело с дебютни голове за каталунците

Отборът на Барселона продължи с успехите си в испанската Ла Лига, откакто в срещата си от 5-ия кръг разгроми с 5:0 вкъщи състава на Бетис.

На Олимпийския стадион в столицата на Каталуня футболистите на Шави поведоха в резултата в 25-ата минута посредством Жоао Феликс, за който това бе дебютно попадение с екипа на " блаугранас ".

Малко по-късно още веднъж португалецът беше в основата и на втория гол за своя отбор, пропускайки хитро топката, с цел да стигне тя до Роберт Левандовски, а полският голмайстор преодоля Руи Силва за 2:0.

След почивката обстановката на терена не се промени, а футболистите на Шави продължиха да усилват преднината си, като Феран Торес и Гави повишиха резултата на 4:0 с попадения в 62-ата и 66-ата минута.

Девет минути преди края на постоянното време пък Жоао Кансело оформи крайното 5:0 след отлична солова акция, отбелязвайки, по сходство на Феликс, също своя първи гол с екипа на " каталунците ".

С триумфа Барселона краткотрайно се изкачи на върха в подреждането в Ла Лига с актив от 13 точки, до момента в който Бетис остава на 9-ата позиция със 7 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР