Отборът на Барселона постигна победа с 4:0 при домакинството си

...
Отборът на Барселона постигна победа с 4:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Роберт Левандовски даде тон за разгром на Барселона над Валядолид

Отборът на Барселона реализира победа с 4:0 при семейството си на Валядолид в дуел от третия кръг на испанската Ла Лига.

„ Каталунците “ откриха резултата на „ Ноу Камп “ в 24-ата минута, когато Рафиня центрира отдясно в наказателното поле на Валядолид, топката попадна сред бранителите и стража Жорди Масип, а на втората греда връхлитащият Роберт Левандовски с едно допиране от въздуха прати кълбото в долния десен ъгъл на вратата. Това бе и първото попадение за поляка с екипа на новия си отбор на домашна сцена.

Съставът на Шави Ернандес удвои преднината си в 43-ата минута. Усман Дембеле нахлу отдясно в пеналтерията на гостите и пусна топката към точката за осъществяване на дузпа, където от задна позиция Педри с фалцов удар се разписа в долния десен ъгъл на вратаря Масип.

Преднината на „ блаугранас “ в срещата стана класическа в 64-ата минута, когато Дембеле изведе Левандовски отдясно в наказателното поле на Валядолид. 34-годишната машина за голове бе притиснат от Хоакин Фернандес, само че с удар с дясната пета промуши топката сред краката на бранителя на гостите и тя се озова в далечния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Масип.

Крайното 4:0 в интерес на Барса оформи Сержи Роберто с гол във втората минута от давеното време на срещата.

В класирането Барселона се изкачи на второто място с актив от 7 точки, до момента в който Валядолид заема предпоследното 19-о място с едвам една извоювана точка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР