Отборът на Барселона беше близо до страхотна издънка в Купата

...
Отборът на Барселона беше близо до страхотна издънка в Купата
Коментари Харесай

Треньорът на Интерсити след отпадането от Барселона: Гордея се с моя отбор

Отборът на Барселона беше покрай страхотна издънка в Купата на краля. Каталунците със сетни старания победиха като посетител с 4:3 третодивизионния испански отбор на Интерсити, който на цели три пъти изравняваше резултата и се стигна до продължения. Тогава Асну Фати вкара победния гол (103’) и донесе не еуфория, а нови въпроси за “червено-сините ”, които още веднъж вършат неуверен сезон, откакто зимуваха преди всичко в Ла Лига, само че отпаднаха още в групите на Шампионска лига.

Интерсити пък беше на другия бряг макар провалянето и отпадането. Отборът от третия ешалон на испанския шампионат напуща Купата на краля с гордо вдигната глава и треньорът Густаво Силвейро не пропусна да похвали играчите си.

" Бяхме в мача от самото начало. Видях, че тимът е там и повярвах. Когато един треньор види това в играчите си, той може единствено да изпитва горделивост. Имаме качества и знаехме по какъв начин да се състезаваме, без да забравяме кой е противника пред ", сподели Силвейро.

“Гордея се с моя тим. Целта бе да бъдем заслужен съперник, който може да се бори. Това ни тласка до краен лимит. Футболистите се раздадоха и мисля, че се показахме като един доста добър тим ", добави наставника на Интерсити.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР