Отборът на българските фенове на Интер спечели първото място в

...
Отборът на българските фенове на Интер спечели първото място в
Коментари Харесай

Интер с пета титла от благотворителния футболен турнир на феновете

Отборът на българските почитатели на Интер завоюва първото място в Деветия благотворителен футболен шампионат на " Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове ", който се организира този уикенд на " Спортна София " в Зона Б5 в партньорство с Българския футболен съюз и СПОРТНА СОФИЯ 2000.

" Черно-сините " от Интер клуб България се постановиха с 3:2 след дузпи във финалния мач над Ювентус България и заслужиха пети трофей в историята на шампионата. Последният мач от шампионата бе извънредно оспорван и трябваше да се реши с дузпи след 1:1 в постоянното време. При наказателните удари се отличи вратарят на Интер клуб България с два избавени удара от бялата точка. На трето и четвърто място останаха българските почитатели на два британски гранда - Челси и Манчестър Юнайтед.

Във второто издание на Детска шампионска лига, успоредния шампионат за малчугани, купата заслужиха хлапетата от Манчестър Юнайтед, които се постановиха с 3:0 над дребната селекция на Ювентус. Проектът за деца от начален курс на образование е заслуга на Асоциацията на почитателите и " Детска Футболна Академия - Комета ", в партньорство със Столична община като част от програмата " София - Европейска столица на спорта 2018 година " и с поддръжката на фондация " Вълшебен свят " на Ник Левентис. Освен финалната двойка, в конкуренцията взеха присъединяване още дребните почитатели на Интер, Галатасарай, Челси и Ливерпул. Малките участници бяха наградени с медали, за първенците имаше и купа, а най-полезният състезател и голмайстор на шампионата Илия Кавръков от " алените дяволи " бе отличен от уредниците със специфична самостоятелна премия - гратис присъединяване на Ювентус младши камп, който ще се организира в края на юни в Стара Загора.

 Снимка 361278

Тазгодишната обществена идея на шампионата за дребни и огромни бе събиране на средства за " Българска асоциация по хемофилия ", а уредниците обичайно ще оповестят събраната сума, откакто бъдат регистрирани всички дарения.

Следващата неделя на терените на " Спортна София " в границите на фамилния състезателен празник " Татко и аз " всеки искащ също ще може да поддържа благотворителната идея или да направи подаяние по банковата сметка на съдружие с нестопанска цел " Асоциация на българските почитател клубове на задгранични тимове ": IBAN: BG53UNCR70001522362221 в Уникредит Булбанк.

 Децата на Берое завоюваха
Децата на Берое завоюваха " Данониада 2018 ", Бербатов награди всички участници

Митко показа, че ще " следи развиването на гениите и им желае триумф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР