Отборът на Айнтрахт победи на своя стадион РБ Лайпциг с

...
Отборът на Айнтрахт победи на своя стадион РБ Лайпциг с
Коментари Харесай

Айнтрахт изрита РБ Лайпциг от Купата на Германия

Отборът на Айнтрахт победи на своя стадион Република България Лайпциг с 3:1 и по този начин го изхвърли от 1/8-финалната фаза на Купата на Германия. Домакините поведоха посредством попадение на Андре Силва от дузпа, а по-късно Филип Костич удвои. Последва почетно попадение за Лайпциг, дело на Дани Олмо, а в добавеното време още веднъж Костич оформи крайния резултат.

That man again! Unstoppable!#SGE #SGERBL | 3-1 pic.twitter.com/7YqAfs1fLm
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) February 4, 2020
Гостите пропуснаха два обещаващи шанса при започване на срещата и Айнтрахт се възползва от това, откривайки резултата. В 16-ата минута Марсел Халстенберг игра непозволено с ръка в наказателното поле, за което тимът на домакините бе заплатен с дузпа. Андре Силва се нагърби с осъществяването и матира Ивон Мвого.

Вторият гол за Айнтрахт падна през втората част, когато Филип Костич се възползва от извеждащ пас на Себастиан Роде и пробяга половината терен с топката, с цел да я вкара в противниковата мрежа.

В 68-ата минута пък новото попълнение на “биковете” Дани Олмо вкара първия си гол за отбора след асистенция на различен новопостъпил - Анхелиньо.

В последните секунди на дуела Костич овладя положително подаване и с втория си гол в мача оформи крайното 3:1.

В другия дуел по това време:

Кайзерслаутерн - Фортуна Дюселдорф КР 2:5
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР