Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) излъга с 2:1 гостувалия Вердер (Бремен)

...
Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) излъга с 2:1 гостувалия Вердер (Бремен)
Коментари Харесай

Айнтрахт излъга Вердер с късен гол

Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) излъга с 2:1 гостувалия Вердер (Бремен) в първия мач от 11-ия кръг на немската Първа Бундеслига. “Бременските музиканти” бяха покрай това да си разчувстван най-малко с точка от “Комерцбанк Арена” в дебюта на новоназначения си краткотраен ментор Флориан Копфелдт, само че късен гол на Флориан Алер попари очакванията им и ги остави на предпоследното 17-о място в класирането с едвам 5 точки. Вердер към момента чака първата си победа за сезона и зад отбора е единствено “боксовата круша” Кьолн с 2 точки. Айнтрахт пък се изкачи на пето място в подреждането преди изиграването на останалите срещи от кръга, като тимът е с 18 точки.

Анте Ребич изведе Айнтрахт напред в резултата в 17-ата минута с акуратен фалцов удар, откакто получи топката към границата на наказателното поле, вляво от вратата на Иржи Павленка.

Гостите реагираха бързо и в 25-ата минута Никлас Мойсандер бе най-съобразителен в наказателното поле на домакините, откакто защитата на Айнтрахт не действаше по най-хубавия метод в тази обстановка - 1:1.

До края на първата част бременци най-малко на 3 пъти бяха покрай ново попадение, само че стражът на Айнтрахт Лукас Храдецки направи блестящи спасявания.

През второто полувреме пък сътрудника на Храдецки на другата врата - Павленка, имаше повече работа, само че дуелът вървеше към тъждество. В 89-ата минута обаче резервата Талеб Тавата с чудесно центриране откри Флориан Алер в наказателното поле на гостите и “деветката” на Айнтрахт с превъзходно воле опъна мрежата зад Павленка, като донесе успеха на отбора си.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 11 кръг, петък 3 ноември  Айнтрахт (Франкфурт) 2:1краен резулат  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР