Отборът на Айлъндърс вкара три безответни гола в третия период

...
Отборът на Айлъндърс вкара три безответни гола в третия период
Коментари Харесай

Айлъндърс спечели дербито на Ню Йорк срещу Рейнджърс

Отборът на Айлъндърс вкара три безответни гола в третия интервал и завоюва дербито на Ню Йорк от Националната хокейна лига против домакина Рейнджърс с 4:3. 

Кайл Палмиери се отличи с гол и асистенция за гостите, а в последните 20 минути се разписаха Адам Пелеч, Брок Нелсон и Андерс Лий.

Айлъндърс записа седма победа в последните си осем мача.

Филип Хитил, Крис Крейдър и Винсънт Трочек бяха точни за Рейнджърс, който водеше с 3:1 след втората третина, само че позволи поврат.

Майк Хофман вкара два пъти в първия интервал, а вратарят Джейк Алън отрази 41 изстрела, с което оказа помощ за триумфа на Монреал с 3:2 след дузпи в залата на Детройт. Дилан Ларкин от домакините пропусна углавен удар в средата на втората третина, а по-късно удари греда в продължението и Детройт прекъсна серията си от три следващи победи. При дузпите Кол Кофийлд и Ник Сузуки бяха точни и канадците завоюваха.

Конър МакДейвид и Леон Драйзайтл осъществиха при цифров превес, а Едмънтън победи миналогодишния финалист за купа " Стенли " и първенец в предходните два сезона Тампа Бей с 3:2 като посетител.

Марк Шайфли вкара два гола и оказа помощ за триумфа на Уинипег с 5:1 над гостуващия Далас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР