Отборът на Аугсбург постигна първа победа за сезона, след като

...
Отборът на Аугсбург постигна първа победа за сезона, след като
Коментари Харесай

Аугсбург изненада Байер насред Леверкузен и го остави на дъното

Отборът на Аугсбург реализира първа победа за сезона, откакто надделя с 2:1 като посетител отбора на Байер Леверкузен в дуел от втория кръг на немската Бундеслига. Фредрик Йенсен откри в 15-ата, само че Чарлс Арангиз изравни в 43-ата минута за „ аспирините “. Андре Хан обаче донесе трите точки за гостите в 82-ата минута.

Аугсбург започва добре срещата и съумяха да открият резултата в 15-ата минута. След замяна на няколко бързи паса пред наказателното поле в последна сметка изведоха Йенсен очи в очи с Андреай Луньов и той го преодоля за 1:0.

Футболистите на Херардо Сеоане съумяха да изравнят в 43-ата минута посредством Чарлс Арангиз, който се възползва от една неприятно изчистена топка и с удар от границата на наказателното поле направи 1:1.

„ Аспирините “ започнаха втората част доста по-активно и бяха покрай цялостния поврат след час игра минута, когато стражът на гостите Рафаел Гикиевич трябваше на два пъти да се намесва уверено.

Домакините доближиха до второ попадение в 69-ата минута още веднъж посредством Арангиз, само че то бе анулирано заради нарушаване.

Гостите обаче съумяха да стигнат до надвит гол в 82-ата минута, когато дълга топка доближи до Андре Хан и той с удар от границата на наказателното поле оформи крайното 1:2.

След попадението играчите на Леверкузен още веднъж взеха самодейността и започнаха да нападат, само че пропуските и отличните намеси на Гикиевич в последна сметка резервираха трите точки за гостите.

По този метод Леверкузен остава на дъното с две загуби от два дуела, до момента в който Аугсбург взе първи точки за сезона. В идващия кръг „ аспирините “ одобряват Хофенхайм, до момента в който Аугсбург семейства на Майнц 05.

FIRST WIN OF THE SEASON ✅
— FC Augsburg (@FCA_World)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР