Отборът на Атлетико Мадрид спечели с 3:0 гостуването си на

...
Отборът на Атлетико Мадрид спечели с 3:0 гостуването си на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид постигна убедителна победа над Селта Виго след хеттрик на Гризман

Отборът на Атлетико Мадрид завоюва с 3:0 гостуването си на отбора на Селта в срещата сред двата състава от 10-ия кръг на испанската Ла Лига. Успехът пристигна след хеттрик на Антоан Гризман (29', 64', 70').

Победата изкачи мадридчани на второто място в испанския шампионат и ги приближи на три точки от градския противник Реал Мадрид, който по-рано през днешния ден направи неверна стъпка при гостуването си на Севиля, завършвайки 1:1.

Срещата стартира равностойно, като на моменти домакините имаха известно преимущество. Тяхното проваляне стартира в 25-ата минута, когато вратарят Иван Вийяр си изпроси безразсъден червен картон, събаряйки в наказателното поле състезател на мадридчани. Веднага по-късно съдията уточни бялата точка и Антоан Гризман осъществя дузпата, с цел да даде преднина на своите.

Логично, гостите преобладаваха след аления картон, само че на почивката се отдръпнаха с гол задатък. В началото на втората част даже домакините от Селта неколкократно заплашиха вратата на противника, само че силите им не стигнаха да изравнят и скоро позволиха два нови гола.

Те паднаха в границите на шест минути, като и в двата случая бяха осъществени от Гризман. При пърия французинът отигра в наказателното поле и прати топката във вратата благодарение на дясната греда, а за второто попадение той бе подкрепят от резервата Науел Молина.

По този метод мадридчани стигнаха до своята четвърта поредна победа, до момента в който играчите на Селта все оше се лутат в зоната на изпадащите и имат единствено една победа от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР