Отборът на Атлетико (Мадрид) се приближи още повече до титлата

...
Отборът на Атлетико (Мадрид) се приближи още повече до титлата
Коментари Харесай

Атлетико е все по-близо до титлата след успех над Реал

Отборът на Атлетико (Мадрид) се приближи още повече до купата в Ла Лига, откакто късно нощес победи като хазаин Реал (Сосиедад) с 2:1 в мач от 36-ия кръг на испанското състезание по футбол.

Белгийското крило на " спортисти " Яник Ферейра-Караско откри резултата на " Уанда Метрополитано " в 16-ата минута, а голът на успокоението за домакините означи Анхел Корея в средата на първото полувреме (28-ата минута).

След почивката футболистите на Диего Симеоне понижиха оборотите, мислейки че са създали задоволително, с цел да се поздравят с трите точки от срещат. Логичното се случи в 83-ата минута, когато гостите от Сан Себастин се върнаха в мача посредством гол на Игор Субелдия и принудиха Атлетико да трепери до края.

Независимо от загубата, Реал Сосиедад остава на пето място и с огромни шансове да се класира за Лига Европа.

Така два кръга преди края на сезона Атлетико (Мадрид) е водач с 80 т., следван от Барселона със 76 т., а трети със 75 пункта и мач по-малко е Реал (Мадрид). Първата четворка се добавя от Севиля със 74 т.

В идващият си мач " рохибланкос " одобряват Осасуна на " Уанда Метрополитано ", а в последния кръг гостуват на Валядолид, където ще получат купата, в случай че реализиран две поредни победи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР