Отборът на Атлетико Мадрид надви с 2:0 Валенсия в мач

...
Отборът на Атлетико Мадрид надви с 2:0 Валенсия в мач
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се справи с Валенсия и изпревари Барса

Отборът на Атлетико Мадрид надделя с 2:0 Валенсия в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Така " дюшекчиите " записаха втора поредна побеад в шампионата и общо четвърта във всички шампионати. Възпитаниците на Диего Симеоне изпреварват Барселона на третото място 44 точки, до момента в който " прилепите " са осми с актив от 32 пункта.

Началото на дуела бе равностойно. Гостите имаха искания за дузпа в 36-ата минута за игра с ръка на Стефан Савич. Положението бе прегледано с ВАР, само че решението бе, че нарушаване няма.

В добавеното време на първата част домакините стигнаха до разкриване на резултата. Антоан Гризман прати страховит дълъг пас към Самуел Лино, който овладя и напредна в наказателното поле, след което съумя да прати топката във вратата за 1:0.

В 57-ата минута " дюшекчиите " удвоиха преднината си. Науел Молина бе изведен пеналта и центрира остро във вратарското поле, където Мемфис Депай плонжира и с глава означи за 2:0.

В 72-ата минута ВАР още веднъж не бе на страната на " прилепите ", когато първо бе отсъдено нарушаване за дузпа на Хосе Гая, само че след преразглеждане на обстановката съдията промени решението си.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР