Отборът на Атлетико Мадрид надви с 1:0 като домакин Еспаньол

...
Отборът на Атлетико Мадрид надви с 1:0 като домакин Еспаньол
Коментари Харесай

ВАР и Гризман залепиха Атлетико за Барселона

Отборът на Атлетико Мадрид надделя с 1:0 като хазаин Еспаньол в среща от 17-ия кръг на испанското състезание. Така “дюшекчиите” краткотрайно се изкачиха на второ място в подреждането с равни точки (34) с водача Барселона, който довечера приема на “Камп Ноу” Селта. Еспаньол е 10-и с 21 точки.

Саул още веднъж трябваше да влиза в защитния вал заради кадровите проблеми и зае поста на ляв краен защитник за столичани. Никола Калинич пък партнираше в офанзива на Антоан Гризман. Гостите от Барселона също подходиха с 4-4-2 с изнесени напред Борха Иглесиас и Серхио Гарсия.
Трите точки на “лос колчонерос” донесе международният първенец Антоан Гризман. Френският нападател бе прецизен от дузпа в 56-ата минута. Наказателният удар бе отсъден след консултация на рефера със системата ВАР. Арбитърът реши, че Естебан Гранеро е работил непозволено в наказателното си поле против Коке.

Мачът можеше да се развие и по-друг метод, в случай че в 27-ата минута гредата не бе помогнала на домакините от столицата след удар на някогашния състезател на Атлети Лео Баптищао.

Гостите от Барселона имаха своите благоприятни условия за гол, само че топката по този начин и не попадна нито един път във врататан а Ян Облак и воденият от Диего Сиемоне отбор се поздрави с победа в типичния за “дюшекчиите” спестовен жанр.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 17 кръг, събота 22 декември  Атлетико Мадрид 1:0краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР