Отборът на Атлетик Билбао си тръгна с трудна, но ценна

...
Отборът на Атлетик Билбао си тръгна с трудна, но ценна
Коментари Харесай

Атлетик изтръгна ценни три точки от Уеска

Отборът на Атлетик Билбао си потегли с сложна, само че скъпа победа от гостуването си на последния в класирането Уеска. Баските се постановиха с 1:0 и от ден на ден се отдалечават от рисковата зона. Домакините пък позволиха поредна загуба и борбата им за оцеляване става все по-трудна.

В началото Уеска стартира по-добре и в 13-ата минута Есекиел Авила пропусна страховит късмет, стреляйки около вратата. След това пък в 17-ата минута негов гол бе анулиран поради засада.

В 19-ата минута Атлетик получи дузпа в своя изгода. Иниго Мартинес бе препънат във вратарското поле и съдията уточни бялата точка, а Раул гарсия бе прецизен за 0:1.

В 31-ата минута Иняки Уилямс пропусна страхотна опция да удвои преднината на своя отбор, само че останал очи в очи с вратаря не съумя да го преодолее.

През втората част домакините направиха всичко допустимо да се върнат в мача и положения пред вратата на Яго Ерерин не липсваха. Със съществени пропуски се отличиха Хорхе Пулидо, Енрик Гайего и Давид Ферейро, само че никой от тях не съумя да откри правилния път към гола.

Така успеха отиде в торбата на Атлетик, който събра актив от 30 точки и излезе на 12-ото място. Уеска пък остава на последното 20-о място с 18 извоювани точки досега.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 24 кръг, понеделник 18 февруари  Уеска 0:1краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР