Отборът на Атлетик Билбао разби състава на Еспаньол с 3:0

...
Отборът на Атлетик Билбао разби състава на Еспаньол с 3:0
Коментари Харесай

Палачът на Лудогорец намери своя майстор

Отборът на Атлетик Билбао разруши състава на Еспаньол с 3:0 в мач от 11-тия кръг на испанската Ла Лига. Първите два гола бяха дело на Икер Муниаин, до момента в който третият се оказа автогол от бека на гсотите Виктор Переа.

Двубоят стартира по светакивеч метод, който несъмнено беше по усета на публиката на "баските ". Още в 4-та минута Икер Муниаин се възползва от неразбирателство в центъра на защитата на гостите и разстреля Диего Лопез от към 10 метра за 1:0.

Само 13 минути по-късно резултатът към този момент беше 2:0, а Муниаин още веднъж беше в центъра на прожекторите. След избита топка от корнер испанецът овладя на гърди и от воле заби топката в скобата на Лопес за 2:0.

Темпото на мача спадна и Еспаньол се опита да върне головете пасив, само че това по този начин и не се отдаде на тима, който победи Лудогорец преди седмица в Лига Европа. Даже в противен случай, Билбао стигна до 3-ти гол. В 81-та минута, след хубава многоходова композиция на домакините Муниаин още веднъж беше напът да скъса мрежата, само че вместо това бранителят Переа си означи безразсъден автогол за крайното 3:0.

Така Атлетик Билбао заема 8-то място с актив от 16 точки след 11 мача, до момента в който Еспаньол се намира на предпоследното 19-то място с едвам 8 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР