Отборът на Аталанта продължава с неубедителното си представяне от началото

...
Отборът на Аталанта продължава с неубедителното си представяне от началото
Коментари Харесай

Аталанта отново не победи

Отборът на Аталанта продължава с неубедителното си показване от началото на сезона. Бергамаските записаха пети следващ мач без победа в Серия " А " и общо седми във всички шампионати, откакто врътнаха нулево реми с Торино на своя " Атлети Адзури д'Италия ".

Домакините въпреки всичко повече търсеха успеха и насочиха повече удари по посока вратата на противника, само че без триумф. В 6-ата минута Алехандро Гомес финтира бранител в пеналта и стреля, само че над вратата. След това в 23-ата минута Андреа Масиело също не бе прецизен от отдалеченост. В 45-ата минута с пропуск се запомни и Хосе Паломино.

И през втората част нещата на терена не се трансформираха изключително. В 61-ата минута още веднъж Гомес пропусна добра опция, като този път ударът му бе избавен от Салваторе Сиригу. В добавеното време още веднъж той пропусна може би най-хубавата опция в мача. Аржентинецът се освободи в наказателното поле и насочи удар, който още веднъж бе отразен с ослепителен плонж от Сиригу.

Така срещата приключи без победител и двата отбора са залепени един зад различен в класирането с по 6 точки на 13-ата и 14-ата позиция.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Серия А 6 кръг, сряда 26 септември  Аталанта 0:0краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР