Отборът на Астън Вила спечели с класическото 3:0 у дома

...
Отборът на Астън Вила спечели с класическото 3:0 у дома
Коментари Харесай

Астън Вила удари Нюкасъл и са намеси в битката за топ 4

Отборът на Астън Вила завоюва с класическото 3:0 вкъщи против Нюкасъл Юнайтед в първия дуел от 31-ия кръг на британската Висша лига и по този метод бирмингамци се приближиха единствено на 6 точки от място в топ 4.

Футболистите на Унай Емери записаха своята пета поредна победа в състезание, с която събраха 50 точки на 6-о място в класирането и единствено на шест пункта зад 3-ия Нюкасъл, само че " свраките " имат и мач по-малко. В допълнение Вила нямат загуба в последните си към този момент осем мача от шампионата, в които активът им е седем победи и едно тъждество.

На своя " Вила Парк " домакините стартираха по желан метод и поведоха след единствено 11 минути игра, когато Джон МакГин центрира в наказателното поле към Оли Уоткинс, а той смъкна с глава за Джейкъб Рамзи, който с удар от придвижване матира Ник Поуп и даде преднина на своя отбор.

Малко след час игра пък Откинс на собствен ред беше прецизен за 2:0, само че за негово страдание видя по какъв начин попадението му бива анулирано поради засада след интервенция на ВАР.

Скоро по-късно обаче англичанинът въпреки всичко съумя да се запише измежду голмайсторите след асистенция на Алекс Морено, а в 83-а минута още веднъж Оли Уоткинс оформи крайното 3:0, възползвайки се този път от подаване на Джейкъб Рамзи.

С двете си попадения през днешния ден 27-годишният Уоткинс усили сметката си на 14 от началото на сезона във Висшата лига, а впечатлявощото е, че 11 от тези голове са пристигнали в последните малко повече от два месеца.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР