Отборът на Арсенал започна участието си в Лига Европа с

...
Отборът на Арсенал започна участието си в Лига Европа с
Коментари Харесай

Арсенал победи Кьолн, мачът закъсня заради безредици с германските фенове


Отборът на Арсенал стартира присъединяване си в Лига Европа с победа с 3:1 над Кьолн, само че дуелът ще бъде запомнен повече с безредиците, които немските почитатели сътвориха в Лондон.

За немския отбор това бе първо присъединяване в евротурнирите от 25 години насам, а последователите на тима го означиха, като 25 хиляди отидоха в английската столица, макар че за множеството от тях нямаше билети. Останалите извън почитатели започнаха да основават вълнения на входа на стадиона и бе решено мачът да бъде отсрочен с час, до момента в който нещата се успокоят.
 Санчес вкара първия си гол за сезона. Санчес вкара първия си гол за сезона. / БГНЕС
Това на разконцентрира играчите на „ артилеристите “, които стигнаха до триумфа с голове на Сеад Колашинац, Алексис Санчес и Ектор Белерин след почивката, откакто Джон Кордоба бе извел гостите напред още в 9-та минута. В другия мач от групата Цървена Звезда и БАТЕ Борисов направиха тъждество 1:1.

Другият британски отбор в конкуренцията не стартира по сполучлив метод присъединяване си. Евертън бе разрушен с 3:0 при гостуването си на италианския Аталанта и продължи с неубедителното си показване в последните седмици.

Отборите на Лацио и Ница записаха победи като посетители надлежно над Витес с 3:2 и Зулте Варегем с 5:1 в група К. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР