Отборът на Арсенал се интересува от двама футболисти на Ювентус

...
Отборът на Арсенал се интересува от двама футболисти на Ювентус
Коментари Харесай

Арсенал иска дуо от Ювентус

Отборът на Арсенал се интересува от двама футболисти на Ювентус и ще се опита да ги притегли през зимния трансферен прозорец, оповестява „ Calciomercato “.

Първият е Артур Мело, който не попада в проектите на треньора Масимилиано Алегри. През този сезон 25-годишният бразилец е записал едвам 101 игрови минути в четири мача в Серия А. Наскоро той закъсня и за подготовка и в допълнение ядоса наставника. Според порталът Transfermarkt.com цената на Артур е 35 милиона евро.

Другата цел на „ артилеристите “ е Деян Кулушевски. Шведът също не играе постоянно след завръщането на Алегри, а заплатите на двамата са в тежест на Юве. По-рано този месец се появиха информации, че шефовете на Арсенал се готвят да отлетят до Торино, с цел да забързат договарянията за шведа.

Мениджърът Микел Артета се надява лондончани да съумеят да привлекат Кулушевски за сумата от 25 милиона плюс 4,2 милиона паунда с бонуси. Въпреки това се счита, че Ювентус ще желае да получи сума от към 34 милиона паунда.

Томас Партей и Мохамед Елнени ще вземат участие на Купата на африканските народи при започване на януари и заради тази причина в Арсенал ще имат потребност от подкрепления в средата на терена.

Arsenal ‘want Juventus double transfer for Arthur and Dejan Kulusevski’ with Aaron Ramsey also available
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР