Отборът на Арсенал иска да привлече бразилския полузащитник на Олимпик

...
Отборът на Арсенал иска да привлече бразилския полузащитник на Олимпик
Коментари Харесай

Арсенал се насочва към бразилски национал от Лион

Отборът на Арсенал желае да притегли бразилския полузащитник на Олимпик Лион Лукас Пакета, твързи „ Media Foot “, макар че „ артилеристите “ се по-близо до трансфер на Юри Тилеманс от Лестър.

Според информацията, в Лион чакат скоро да получат оферта за Пакета. Твърди се, че някогашният футболист на Милан е отказал на няколко клуба. Сега целта на Арсенал е да убеди Пакета, че те са верният тим за него преди да насочат оферта за него.

Мениджърът на лондончани Микел Артета желае да притегли най-малко един полузащитник от най-висока класа, както и крило. Белгийският национал Тилеманс обаче си остава мечтаната цел на Артета за средата на терена.

По-рано тази седмица се появиха информации, че Арсенал е отправил оферта за „ новия Еден Азар “ - Едон Жегрова от Лил. 23-годишният косовар сигурно би бил по-евтина опция на Рафиня от Лийдс, който е пред трансфер в Барселона.

Очаква се от „ Емиратс “ да си тръгне рекордната покупка на отбора Никола Пепе, дружно още с Бернд Лено, Ектор Бейерин, Лукас Торейра, Пабло Мари, Ейнсли Мейтланд-Найлс и Рийс Нелсън.

Arsenal ‘pushing hard’ for Lucas Paqueta transfer and Lyon star ‘is considering summer move’
— The Sun - Arsenal (@SunArsenal)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР