Отборът на Арсенал е в купа от няколко английски тима,

...
Отборът на Арсенал е в купа от няколко английски тима,
Коментари Харесай

Ман Сити и Арсенал обикалят около голмайстора на Леверкузен

Отборът на Арсенал е в купа от няколко британски отбора, които желаят да привлекат нападателя на Байер Леверкузен Патрик Шик през януарския трансферен прозорец. „ 90min “ твърди, че Манчестър Сити, Тотнъм, Уест Хем, Евертън и „ артилеристите “ наблюдават Шик от месеци.

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник също е добре осведомен с качествата на чешкия национал, който притегли в Република България Лайпциг през 2019 година.

От Леверкузен обаче не бързат да продават своята звезда. 25-годишният футболист се радва на отлична акция, защото означи невероятните 16 гола в 14 мача, което е единствено с три по-малко от звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, който е водач в голмайсторската листа в Бундеслигата.

Шик впечатли още по време на Европейското състезание това идва. Тогава той приключи шампионата като голмайстор дружно със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо с по пет гола.

Шик има контракт с Леверкузен до 2025 година и се счита, че поставената му цена ще надвиши 50 милиона паунда.

Арсенал евентуално ще има потребност от нов централен нападател, защото Александър Лаказет и Еди Нкетия могат да изоставен като свободни сътрудници през лятото, в случай че не се спогодят за нови контракти. Пиер-Емерик Обамеянг също изпадна в недружелюбност след дисциплинарно нарушаване, при което мениджърът Микел Артета го лиши от капитанската лента.

After shining at and an impressive start to the season many clubs are interested in Czech striker Patrik Schick. Would you take him at your club?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР