Отборът на Арсенал е на полпозишън за подписа на нападателя

...
Отборът на Арсенал е на полпозишън за подписа на нападателя
Коментари Харесай

Арсенал на полпозишън за голмайстора на Наполи

Отборът на Арсенал е на полпозишън за подписа на нападателя на Наполи Виктор Осимен през лятото. 23-годишният футболист е мощно свързван с овакантяване на Италия след мощен сезона в Серия А. Въпреки че прекара съвсем два месеца отвън терена поради травма, той въпреки всичко съумя да вкара 16 гола в 26 мача във всички шампионати.

Мениджърът на „ артилеристите “ Микел Артета желае да укрепи офанзивата си през идния трансферен прозорец, като Фоларин Балогун ще бъде единственият централен нападател на негово разположение. Лондончани разрешиха на Пиер-Емерик Обамеянг да се причисли към Барселона през януари, откакто договорът му беше преустановен по взаимно единодушие, а Александър Лаказет и Еди Нкетия имат договори единствено до края на сезона и могат да изоставен като свободни сътрудници.

Не е загадка, че Арсенал се интересува от Осимен, само че се твърди, че ще срещнат конкуренция в лицето на Манчестър Юнайтед, защото бъдещето на Кристиано Роналдо, Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Единсон Кавани остава нестабилно.

„ Gazzetta Dello Sport “ написа в този момент, че Арсенал е отпред в борбата за подписа на Осимен. Изданието оповестява, че лондончани са „ насочили взор “ към някогашния състезател на Лил, като техническият шеф Еду персонално се е заел с тази задача.

Наполи обаче няма да се раздели елементарно с 23-годишния нападател, като му е сложил цена от към 83 милиона паунда. Осимен има контракт с неаполитанците до лятото на 2025 година.

Arsenal ‘leading £85m race to sign Napoli striker Victor Osimhen’ with Manchester United also keen on summer transfer
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР