Отборът на Арминия Билефелд победи с 2:1 като гост Байер

...
Отборът на Арминия Билефелд победи с 2:1 като гост Байер
Коментари Харесай

Арминия превзе БайАрена и се насочи към спасението

Отборът на Арминия Билефелд победи с 2:1 като посетител Байер Леверкузен в мач от 25-ия кръг на немската Бундеслига и взе значими три точки в битката за своето избавление.

What a huge win!
We beat! | 1:2
— Arminia International (@arminia_int)
Рицу Доан изведе гостите напред в резултата в 17-ата минута, когато изпревари отбраната на „ аспирините “ и засече центриране отдясно на Кристиан Гебауер.

В 57-ата минута Масая Окугава бе оставен напълно самичък от бранителите на домакините пред вратата на Ленарт Грил и със забележително самообладание осъществя, правейки резултата 0:2.

Байер съумя да стигне до едно попадение в 85-ата минута, само че той се оказа единствено потечен. Негов създател стана Патрик Шик, който се възползва от недоразумение в защитата на гостите.

С този триумф Арминия постави завършек на отрицателната си серия от 7 следващи мача без победа, като в последните си 4 срещи отборът даже не бе отбелязвал гол. Новакът в елита е на 15-о място в класирането с 22 точки, тъкмо над зоната на изпадащите. Байер Леверкузен остана шести с 40 точки, на четири от четворката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР