Отборът на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над Мексико

...
Отборът на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над Мексико
Коментари Харесай

Звезда на Интер се развихри за Аржентина в отсъствието на Меси

Отборът на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над Мексико в контролна среща сред двата отбора, играна на “Аламодоум” в Сан Антонио, Съединени американски щати. “Гаучосите” бяха без някои съществени играчи, в това число и огромната си звезда Лионел Меси. В негово неявяване обаче блесна нападателят на Интер Лаутаро Мартинес, който вкара три от четирите гола в мача, надлежно в 17-та, 22-а и 39-а минута. Другото попадение в срещата бе дело на Леондро Паредес от дузпа в 33-та минута.

Стрелецът Мартинес имаше незабравима вечер, откакто откри резултата още в 17-та минута. Той получи топката на към 30 метра от вратата на Мексико и се разноски катона смешка сред 3-ма бранители, преди да прати кълбото зад стража Гилермо Очоа.

Вторият гол не закъсня и негов създател още веднъж бе острието на Интер. Нова контраофанзива, при която Мартинес и Езекиел Паласиос си размениха подавания преди първия да остане очи в очи с Очоа и да направи резултата 2:0.

"Гаучосите " обаче нямаха желание да стопират до тука. В 33-та минута те получиха право да изпълнят 11-метров углавен удар. Зад топката застана полузащитника на Пари Сен Жермен Леандро Паредес, който преодоля мексиканския вратар за 3-ти път в дуела.

Крайният резултат, както се оказа, беше завършен още до края на първата част. След поредна бърза контраофанзива Мартинес беше изведен за 3-ти път самичък против Гилерно Очоа и за трети път не сбърка, с цел да оформи своя хет-трик и крайното 4:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР