Отборът на Арда започна своята зимна подготовка. Днес старши треньорът

...
Отборът на Арда започна своята зимна подготовка. Днес старши треньорът
Коментари Харесай

Арда започна подготовка и представи двама нови - Тунчев: Целим се в бараж за Европа

Отборът на Арда стартира своята зимна подготовка. Днес старши треньорът Александър Тунчев изведе на “Арена Арда ” играчите за първото занятие за 2023 година Тук бяха и двете нови попълнения Радослав Цонев и Абубакар Тунгара. От тренировката отсъстваха само чужденците Умар Сако, Ласана Н’Диайе и Ел Мами Тетах, на които им е дадена няколко дни спомагателна отмора. Преди тренировката наставникът Александър Тунчев и спортният шеф Ивайло Петков дадоха конференция, на която показаха и новите попълнения.

„ Всички футболисти са на мое разположение, само на чужденците им позволих още няколко дни отмора. Започваме от през днешния ден и до 20 януари ще се приготвяме на българска земя. За края на лагера тук сме планували две контроли, на 14-ти и 19-ти против Марица (Пловдив) и Гигант – Съединение. След това отпътуваме за Турция, където ще останем до 4-ти февруари. Там сме договорили 4 контроли със Заря-Луганск, Аланяспор, Динамо Москва и Вендсисел (Дания). Що се отнася до задачите, желая да се класираме на 7-мото място, което ни дава право на бараж за евротурнирите “, съобщи Александър Тунчев.

„ Това са двамата нови футболисти на Арда към този миг. Познати са доста добре на всички. Смятаме, че с тяхното привличане ще вдигнем равнището на тима. Търсим още играчи на разнообразни постове, само че сигурно имаме потребност от нападател “, показа спортният шеф Ивайло Петков пред публицисти.

фотография: fcarda.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР