Oтборът на Арда Кърджали стартира своята зимна подготовка на 8

...
Oтборът на Арда Кърджали стартира своята зимна подготовка на 8
Коментари Харесай

Арда Кърджали стартира зимната си подготовка на 8 януари

Oтборът на Арда Кърджали започва своята зимна подготовка на 8 януари (понеделник), за момента без нови попълнения. Старши треньорът Александър Тунчев ще изведе футболистите за
първо занятие в първия ден на идната седмица от 14:30 часа на клубния стадион " Арена Арда ". Няма и напускащи, с изключение на вратаря Иван Дичевски, който разтрогна контракта си по взаимно единодушие още преди края на първия полусезон.

Половин час по-рано (в 14:00 ч) наставникът на отбора Тунчев и спортният шеф Ивайло Петков ще дадат конференция, на която ще внесат повече подробносто към подготовката, прехвърляния и всички други въпроси. Първата част от подготовката на Арда ще бъде в Кърджали, а тренировките ще се организират на стадиона в Момчилград.
Планиран е лагер в Турция, който ще продължи в границите на две седмици. В развой на уточняване са контролните мачове там, които по избор на наставника Тунчев ще бъдат четири. По всяка възможност, преди заминаването за турското Средиземноморие кърджалийци ще имат една инспекция. Най-вероятно тя ще бъде с втородивизионния Марица (Пловдив).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР