Отборът на Арда (Кърджали) се завърна в Топ 3 на

...
Отборът на Арда (Кърджали) се завърна в Топ 3 на
Коментари Харесай

Арда с втора поредна победа, измести ЦСКА 1948 от тройката

Отборът на Арда (Кърджали) се завърна в Топ 3 на Втора лига, откакто в дуел от XVI кръг победи с 2:0 борещия се за оцеляването си измежду експертите отбор на Кариана (Ерден). В воин за селекцията на старши треньора Стойчо Стоев се трансформира Вълчан Чанев, който осъществя и двата гола. Хасковлията откри резултата в 21-ата минута, а в 55-ата удвои.

Успехът е втори следващ за кърджалийци, които се оправиха с Ботев (Гълъбово) на домашна сцена предходната седмица. Със извоюваните три точки през днешния ден Арда събра 28 и въпреки и с еднакъв актив, съумя да измести ЦСКА 1948 от тройката поради по-добра голова разлика. Въпреки триумфа обаче отборът от “Арена Арда” остава на 8 точки от Монтана и на цели 15 от водача Царско село. Кариана пък остава на предпоследната, 15-та позиция с 12 точки на сметката си.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПРОГРАМАТА НА АРДА (КЪРДЖАЛИ) ПРОГРАМАТА НА КАРИАНА (ЕРДЕН) ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ТУК ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА Втора лига 16 кръг, събота 1 декември  Арда (Кърджали) 2:0краен резулат  Кариана (Ерден)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР