Отборът на Арда Кърджали се класира за участие в евротурнирите

...
Отборът на Арда Кърджали се класира за участие в евротурнирите
Коментари Харесай

Арда ще играе европейски футбол за първи път в историята си

Отборът на Арда Кърджали се класира за присъединяване в евротурнирите през идващия сезон. Това стана, откакто отборът победи Черно море с 1:0 вкъщи в баража за квота за Лига на конференциите. Тази среща постави формален завършек на сезон 2020/21 в Първа лига.
На стадиона в Кърджали възпитаниците на Николай Киров започнаха добре и поведоха в резултата още в 18-та минута посредством Иван Коконов. В идващите минути " моряците " бяха по-активни и рискови в офанзива, като насочиха много удари към противниковата врата, само че по този начин и не успяваха да стигнат до гол. В 75-та минута гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Цветомир Панов, който направи игра с ръка в наказателното поле след изстрел на Тонислав Йорданов. Самият Йорданов застана зад бялата точка, само че ударът му бе отразен от вратаря на Черно море Георги Георгиев. В оставащите минути по този начин и не се стигна до нов гол, макар че и Арда остана с 10 души след два бързи жълти картона на Алекс Петков.
 Триумф: ЦСКА завоюва Купата на България след триумф над Арда Триумф: ЦСКА завоюва Купата на България след триумф над Арда
Отборът на ЦСКА завоюва Купата на България, откакто победи Арда с 1:0 на финала в шампионата. В воин ча " алените " се трансформира запаса...
По този метод Арда завоюва с 1:0, с цел да си обезпечи европейско присъединяване за първи път в историята, две години откакто стигна и до дебютно присъединяване в елитната ни група.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР