Отборът на Англия е новият шампион на Европа по футбол

...
Отборът на Англия е новият шампион на Европа по футбол
Коментари Харесай

Англия е новият европейски шампион по футбол за младежи до 21 години

Отборът на Англия е новият първенец на Европа по футбол за младежи до 21 години. В дуела за купата на Стария континент, „ Трите лъва “ се постановиха с минимално 1:0 над селекцията на Испания.

Единственото попадение на стадион „ Батуми Арена “ бе маркирано в четвъртата от петте минути добавено време на първата част. Серхио Гомес и Миранда приклещиха Коул Палмър малко зад дъгата на наказателното поле на „ Ла Рохита “ и Гомес фаулира британският футболист. Потърпевшият Палмър се нагърби с осъществяването на директния свободен удар, като изстрелът му рикошира в главата на Къртис Джоунс, който се бе внедрил в испанската стена и топката влетя в долния десен ъгъл на вратаря Арнау Тенас.

Изравнителен гол на Испания в 50-ата минута не бе зачетен. Тогава капитанът Абел Руис засече с глава центриране от фаул в пеналтерията на Англия и прати топката в мрежата зад стража Джеймс Трафърд, само че Руис бе в състояние на засада и попадение не бе прието.

В последните секунди на добавеното време на мача испнаците получиха правото да изпълнят дузпа поради нарушаване на Леви Колуил против Абел Руис на границата на вратарското поле на Англия. Зад топката застана пострадалият Русия, който стреля в долния десен ъгъл на вратата, стражът Трафърд отрази, след което избави и изстрел при добавката





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР