Отборът на 500 изгуби и втория си сблъсък от затворената

...
Отборът на 500 изгуби и втория си сблъсък от затворената
Коментари Харесай

500 с последен шанс, след като коленичиха пред Falcons

Отборът на 500 изгуби и втория си конфликт от затворената подготовка за CS:GO RMR-а в Копенхаген, за Мейджъра в Париж. Те изгубиха от Falcons с 1:2 (16-10, 17-19, 8-16) и им остава финален късмет за класиране.

" Соколите " избраха да започват на Nuke. Още първоначално обаче инициятивата бе поета от нашите момчета. Започвайки в ролята на CT, те съумяха да вземат значително рундове и да завършат халфа при 9-6. Въпреки че от края на първата половина - доникъде на втората, французите имаха контрола над играта - родните състезатели въпреки всичко съумяха да се разсънят и да затворят мапа.

Предпочетеният от нашите, Mirage, започва с 6 рунда във френска изгода преди от българска страна да стигнат до първата си точка. След това " лъвовете " изравниха и даже продължиха пресата си, завършвайки полувремето с 8-7 в родна изгода. KennyS и компания доближиха до рунд №15, само че момчетата на Николай " niki1 " Панталеев изравниха и стигнаха до продължения. Именно там обаче френската експанзия надви и се стигна до съдбоносен Overpass. Доминацията на " соколите " продължи и тогава, което им донесе и точката.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР