Отборът Mercedes-AMG PETRONAS обяви, че Луси Хамилтън и Джордж Ръсел

...
Отборът Mercedes-AMG PETRONAS обяви, че Луси Хамилтън и Джордж Ръсел
Коментари Харесай

Хамилтън и Ръсел остават в Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team още две години

Отборът Mercedes-AMG PETRONAS разгласи, че Луси Хамилтън и Джордж Ръсел ще останат част от екипа най-малко за идващите две години, вследствие на което ще продължат да бъдат съотборници и през идващите два сезона на Формула 1.

От Mercedes-AMG PETRONAS разясняват, че с удължаването на контракта на Хамилтън, той ще бъде част от екипа през Сезон 2024 и 2025 на Формула 1, като ще продължи историческото си съдействие с тима с който има шест международни трофеи при водачите, 8 при конструкторите, 82 победи и 78 старта от първа позиция.

" Всеки ден мечтаем да бъдем най-хубавите и посвещаваме миналите 10 години взаимна активност за постигането на тази цел ", разяснява Луис Хамилтън. " Да бъдем на върха не се реализира за една нощ или за къс интервал, а изисква ангажираност, усърдна работа и отдаденост, и за мен беше чест да заслужа нашия път в книгите по история с този необикновен тим ".

" Никога не сме били по-гладни за победи ", споделя още Луис. " Ние се поучихме от всеки триумф, само че и от всеки крах. Продължаваме да преследваме фантазиите си, продължаваме да се борим без значение от предизвикването и ще победим още веднъж. Благодарен съм на екипа, който ме поддържаше както на пистата, по този начин и отвън нея. Нашата история не е приключена, решени сме да реализираме повече дружно и няма да спрем, до момента в който не го създадем ".

" Израснах с този екип, откогато се причислих като част от програмата Junior през 2017 година ", споделя Джорд Ръсел. " Това е моят дом и се усещам фантастично да разтеглим нашата специфична връзка до 2025 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР