Отбор с името Марек 1919 ще играе през новия сезон

...
Отбор с името Марек 1919 ще играе през новия сезон
Коментари Харесай

Роди се нов Марек

Отбор с името Марек 1919 ще играе през новия сезон в шампионата на Регионална група „ Рила “, разгласи на конференция през днешния ден Георги Караколев, който е в управлението на клуба. Това действително е отборът на Динамо, който през предходната година бе част от 4-та дивизия. От управлението на клуба водят договаряния къде тимът ще играе домакинските си мачове, като разновидностите са Сапарева баня и Бобошево. Целта пред отбора е първо място в 4-та дивизия и присъединяване на бараж за влизане в Югозападната Трета лига, а бюджетът е в размер на 10 хиляди лв.. Георги Караколев разясни, че от тях 1000 лева са дотация от Община Дупница, а останалите са от дарения и членски импорт. Клубът ще има и детска школа, която ще се самоиздържа. За цялата спортно-техническа част ще дава отговор Роман Караколев.

Най-важната цел е обединяване на всички футболни хора в Дупница и на донорите “, разгласи Георги Караколев. Той насочи и рецензии към управлението на Марек 1915 по отношение на положението на школата им, разходването на средства и за това, че не е разрешено на Динамо да употребява базата на ст. „ Бончук “.
На днешната конференция участваха и представители на почитател клуба, които обявиха, че застават зад Марек 1919. Присъстваха и някои от легендите на Марек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР