Отбелязването на гол ни тежеше в развитието на атаката. Бяхме

...
Отбелязването на гол ни тежеше в развитието на атаката. Бяхме
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Успехът ни над Берое е повече от заслужен

Отбелязването на гол ни тежеше в развиването на офанзивата. Бяхме по-настоятелни, само че защитната игра на Берое ни затрудни. Важна победа и значими 3 точки. В последна сметка момчетата не се отхвърлиха и бяха възнаградени за напъните. Това сподели старши треньорът на Левски Елин Топузаков

" Поздравявам още един път момчетата, че не допуснахме гол, макар че имаше едва-две рискови контра офанзиви. Ясно е, че не можем да бележим много голове и това го работим в тренировките. Отдаваме заслуженото на Берое. При всички положения трите точки против тим от долната част в класирането и като домакини бяха непременно. Радостта от успеха беше откровена. Наистина сложен дуел ", сподели още Топузаков.

" Всеки един треньор желае в даден мач да пусне футболистите в топ форма. Имаме кадрови проблеми откъм травми, които не ни дават нужната дълбочина в състава. Който и да се появи от пейката, това са футболисти на Левски и аз разгадавам на всеки един. Резервите през днешния ден се включиха доста добре, освен поради гола ", разяснява още наставникът.

Попитан за идния конфликт с Ботев Пловдив, Елин Топузаков съобщи: " Следващият мач е надалеч, че да разясня незабавно. Футболистите на Левски би трябвало да могат да играят при всевъзможни условия. Те би трябвало да свикнат и да играят пред враждебна аудитория, а значимото е да си правят работата на терена. "

Ботев приема Левски при завръщането си на стадион " Христо Ботев " на 29 април от 20:00 ч., като се чака почитателите на домакините да изпълнят трибуните на новото оборудване.

" Уважаеми Ботевисти, продажбата на пакетни билети продължава със страхотни темпове. С оглед огромния интерес, на стадион " Христо Ботев " е отворена нова каса, която се намира на гърба на Южната естрада ", това написаха от ПФК Ботев на формалната си страница във фейсбук.

В същото време последователи на тима помогнаха на служащите да демонтират всички седалки в бранша за посетители. Така към този момент е отстранена вероятността почитателите на Левски да чупят седалки в мача на 29 април, с който ще бъде открит стадиона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР