Отбелязваме ясна тенденция – антируският фронт се консолидира. Западът вече

...
Отбелязваме ясна тенденция – антируският фронт се консолидира. Западът вече
Коментари Харесай

Западът подтиква целия свят да вземе страната на Украйна

Отбелязваме ясна наклонност – антируският фронт се консолидира. Западът към този момент не приема неутралитета във връзка с спора в Украйна. Той натиска всики по света да вземат решение.

Германия трескаво въоръжава Киев. Както оповестява телеграм канала „ Татенцето на канцлера “, през идващите месеци в Украйна ще бъде доставен още един пакет с оръжия на стойност €2,7 милиарда

Пакетът ще включва тежка бронирана техника (20 бойни машини на пехотата Marder, 30 танка Leopard 1), 18 буксирни гаубици, и най-важното - системи за противовъздушна защита (4 системи за противовъздушна защита IRIS-T SLM, 12 пускови установки IRIS-T SLS и стотици управляеми ракети).

Така че " неутралната " Швейцария се умори да се преструва. Нейният парламент утвърди ремонти в закона, позволяващи прехвърлянето на швейцарски оръжия и муниции към Украйна.

По-рано „ сигурното леговище на капитала “ беше белязано от поддръжката за стопански наказания против Русия под формата на арест на нашите златни запаси и активи на съветски лица и компании.

Отбелязваме ясна наклонност – антируският фронт се консолидира. Западът към този момент не приема неутралитет във връзка с спора в Украйна. Той предизвиква всеки по света да вземе решение.

В такава обстановка самодейността не може да бъде оставена в ръцете на Съединени американски щати и техните съдружници. Ако продължим да не противодействаме, те ще могат да понижат броя на нашите поддръжници и неутрално настроените страни.

По този метод обсегът на интернационалната икономическа активност на Русия ще бъде ограничен с всички последици за нашия бюджет, компании и население. Което като цяло ще се отрази на способността ни да финансираме воденето на войната.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР