Отбелязваме Деня на народните будители. Днес бяха раздадени грамоти и

...
Отбелязваме Деня на народните будители. Днес бяха раздадени грамоти и
Коментари Харесай

Славчо Пеев: След две дози ваксина се заразих на снимки с Христо Стоичков

 Отбелязваме Деня на националните будители. Днес бяха раздадени грамоти и награди на актуалните будители. И както се случва през последните години - празникът мина без огромни тържества и церемонии.

" Преди години днешният ден беше церемониален - имаше същински празник, а в този момент не се усеща по този метод ", разяснява актьорът Славчо Пеев. 

Той счита, че народът сега е доста комплициран. 

" Неадекватно е държанието на тези хора, които би трябвало да вземат решения и да управляват България. Една част от тях се объркаха като хора, а не от неведение ", добави артистът.

Голямата болежка на гилдията е, че не могат да работят.

" И преди е имало проблеми, само че работехме, а в този момент не работим. " Сатирата " е затворена - кой ще си заплати тест, с цел да отиде на спектакъл? На камерна сцена играем 10 индивида, а в салона има 20, това не е обикновено ", съобщи актьорът Ивайло Калоянчев пред . 

Според него би трябвало да свикнем да живеем с ковид, а за задачата би трябвало да се увеличи броят на имунизираните. Повечето артисти са имунизирани. 

" Аз след двете дози ваксина се заразих на фотоси с Христо Стоичков, събличахме се всички в един фургон, само че го изкарах доста леко. 10 дни взимах медикаменти и не излизах, само че съвсем не го усетих ", показа Славчо Пеев.

Той и сътрудника му са безапелационни, че разнопосочните сигнали за имунизациите би трябвало да спрат.

" Ако желаеме да се имунизираме, не би трябвало хора които са потенциали, лекари да приказват против имунизацията. И индивидът слуша, че това не било хубаво. Един млад сътрудник сподели, че не е имунизиран, само че не мисли да го направи, само че няма аргумент за какво ", показа Ивайло Калоянчев.

Пандемията е трансформирала хора, демонстрира всекидневието на Славчо Пеев. 

" Хората станаха други. На " Раковска " ходя към театъра, хората са замислени, гледат в една точка. Преди си говореха, можеше да се обърнеш към някой, да помолиш за нещо ", споделя с горест артистът. 

Двамата са оптимисти, че има късмет за по-добро бъдеще, в което политиците да мислят за народа. 

" В момента народът е комплициран. Това се вижда на изборите. Избираме по-малкото зло, на предишните избори имаше негативен избор, след това Трифонов се отхвърли от ръководството. Трябва политиците да прескочат себе си, да се съберат и да създадат нещо за народа. Има сред тях хора, които мислят ", проучва политическата обстановка в страната Славчо Пеев. 

" До едно време всеки мисли за народа, до момента в който се опрат във властта. На приказки всеки е мощен по какъв начин мисли за народа, само че след това нещата се трансформират ", добави Ивайло Калоянчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР