Отървете се от излишните килограми и паразитите! Често ви се

...
Отървете се от излишните килограми и паразитите! Често ви се
Коментари Харесай

Отървете се от излишните килограми и паразитите!

Отървете се от непотребните килограми и паразитите!

Често ви се яде сладко? За страдание, множеството хора, освен деца, са подвластни от сладкото. Ако в миналото сте се чудили за какво, ние ще ви отговорим: има две съществени аргументи за тази взаимозависимост и ще се запознаете с тях незабавно след рецептата за справяне с този проблем.

Необходими съставки:
100 гр. ленено семе (10 части)
карамфил 10 г (1 част)

Приготвяне:
Лененото семе и карамфилът почистват чудесно. Горепосочените количества са дадени като образец. Можете да приготвите рецептата в по-малка доза. Смелете съставките на прахуляк.

Имайте поради, че най-добре е лененото семе да се употребява незабавно след смилането. Съхранявайте в стъклен буркан, завит в алуминиево фолио, компактно затворен в ледник, за най-много три дни.

Приемайте по 2 супени лъжици всеки ден, в продължение на три дни. Можете да добавите сместа към подготвена храна, кисело мляко или просто да я изядете и по-късно да изпиете чаша топла вода.

След три дни изразходване на тази примес, направете отмора от три дни. След това повторете процедурата. Тази примес би трябвало да се употребява за един месец.

За най-хубави резултати се предлага да се пие и чай от ленено семе на празен корем: вечерта се поставят 3 супени лъжици ленено семе и се залива с 1 литър вряла вода. На идващия ден се прецежда и течността се пие денем, на няколко пъти по 150-200 мл.

Ето аргументите, поради които дебелеете и за какво непрекъснато ви се яде сладко:

Една от аргументите са вероятни паразити в тялото ви. Втората причина е стресът. За да намалите напрежението е належащо да елиминирате аргументите, които водят до стрес, прекарвайте по-дълго време в спокойна, чиста и подредена стая, правете дълги разходки на чист въздух, правете физически извършения, медитирайте, отидете на спа, практикувайте следено дишане.

Но, когато става въпрос за паразити, би трябвало да действате бързо и нападателно. Когато човек яде доста сладко и тестено той основава условия в личното си тяло за струпване на слуз, което основава удобни условия за развиване на гъбички и бактерии.

Според статистиката, една трета от популацията страда от паразити. Обикновено човек даже не е наясно с тяхното наличие.

Паразитите, които живеят в нашето тяло, ни лишават силата, предизвикват ни главоболие, тъй като поради тях и техните отрови се усещаме изтощени и депресирани. Това е повода да ни се яде сладко.

По този метод обременяваме панкреаса и в допълнение натоварваме тялото да преобразува захарта в ресурси от мазнини. Като цяло, колкото повече мазнини имаме, толкоз повече паразити имаме.

Ако се отървете от паразитите, тежестта ви ще се възстановява и към този момент няма да ви се яде сладко толкоз постоянно. Така че, когато паразитите престанат да източват вашата сила, сънливостта, умората, главоболието и изтощението ще изчезнат, метаболизмът ще се възстановява. Лечението или профилактиката на паразитите би трябвало да се прави два пъти годишно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР