От защитата на Марин Димитров, който е бивш директор на

...
От защитата на Марин Димитров, който е бивш директор на
Коментари Харесай

Адвокатът на Мартин Димитров отрича клиентът му да познава Банкова, както твърди нейната адвокатка

От отбраната на Марин Димитров, който е някогашен шеф на Агенцията по риболовство и татко на обвинения Стефан Димитров обявиха, че не са наясно по кое време са направени фотосите, на които Димитрови са в компанията на основния секретар Живко Коцев, заяви Нова ТВ.

Допълниха, че евентуално другарство сред двамата не е закононарушение. „ Живко Коцев не съставлява за мен интерес, не го проследявам, не знам по кое време са направени фотосите нито каква позиция е заемал господин Коцев към този миг в Министерство на вътрешните работи ”, разяснява юристът на двамата обвинени Любо Таков.

Тъй като здравословното положение на Марин Димитров не било положително, юристът му съобщи, че не са имали опция да разясняват в елементи контактите или предишното му. Според него доказателствата, които са събрали от прокуратурата, са основани на клюки. Според източници на NOVA оповестените фотоси са част точно от  следствието.

„ Аз бих попитал за какво прокуратурата не изнесе 99% от протоколите от разпити на очевидци. В тях ясно се вижда, че се приказва по клюки и злословия. Никой от очевидците не знае кой е в действителност Марин Димитров и не го е виждал. Нямаше очевидец, който да пресъздава в своите разпити персонални усещания ”, акцентира отбраната.

Адвокатът на Марин Димитров твърди, че съгласно показанията на Димитров старши, той не се познава с Петя Банкова. В събота обаче адвокатката на Банкова - Аделина Натина, съобщи, че чиновник на ДАНС срещнал клиентката ѝ с двамата Димитрови.

„ Това са лица, които познават Бойко Рашков, Живко Коцев и Калин Стоянов ”, добави тогава Натина.

В показанията си Марин Димитров приказва и за търсения Никола Николов - Паскал.

„ Каза, че познава обвинения Никола Николов. Дали това лице има прякор Паскал - не мога да кажа. Ако Никола Николов, който познава моя клиент, е Никола Николов - Паскал, то значи, те се познават незадълбочено ”, сподели Любо Таков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР