От юни България ще получава доставки на втечнен газ от

...
От юни България ще получава доставки на втечнен газ от
Коментари Харесай

ОБЗОР: От юни ще получаваме втечнен газ от САЩ, форсираха работата по ул. „Даме Груев”

От юни България ще получава доставки на полутечен газ от Съединени американски щати, на цени по ниски от настоящите на " Газпром ". За това са се договорили на среща министър-председателят Кирил Петков и вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис.

Готвят се няколко огромни митинга на 18 май, ще има и блокади. Ресторантьори и превозвачи също ще се причислят към митинга, проведен от работодателските организации.

Община Пловдив най-сетне се разплати с изпълнителя на реконструкцията на ул. „ Даме Груев” – „ Парсек груп”. След серия от взимани обвинявания сред градските управляващи и шефа Бончо Бонев,напрежението към този момент стихна и работата по улицата бе форсирана.

Поредната рокада за шефския стол на Регионално ръководство на образованието в Пловдив! Бившият шеф Антоанета Пакова още веднъж се върна на поста.

Собствениците на ресторант в регион " Тракия " очевидно уголемяват активността си върху територията на пътния прием на ул. „ Княз Борис I “, като не зачитат маркираните две пешеходни пътеки, велоалея и улична регулация, направени по европроект.

„ Демократична България” стана първата политическа групировка, която влезе в метавселената.Но не в онази, за която целият свят приказва, а лична микрометавселена, в която те могат да бъдат каквито си желаят, само че всички други не са добре пристигнали, в случай че не споделят тяхното мнение.

62-годишният кипърец Димитракис Пирилис, който прегази и умъртви апаш в Болярино, е бил атакуван от група роми в центъра на Белозем. " Отидох да купя медикаменти от аптеката, когато 10 души - дребни и огромни, обкръжиха колата ми и започнаха да я трошат с тояги и вили. Счупиха прозорците, а единият от нападателите ме удари с вилата в главата " описа Пирилис

Бащата на починалия в тежката злополука край Кадиево Тодор Бараков е получил писмо от " Пътна полиция " - Пловдив, с което му оповестяват, че по негов сигнал за дрифтове в региона на Стамболийски е формирана кореспонденция, която е изпратена на прокуратурата.

Замърсеният въздух и води, както и недобро ръководство на отпадъците в другите общини продължава да бъде проблем, който да трови Пловдив. Независимо от подхванатите през миналата година ограничения за по-екосъобразен и зелен живот, отчет на Регионалната ревизия по околната среда и водите за миналата година към момента регистрира нездравословни условия.

Ученички, облечени в национални носии, поведоха празничното шествие по случай 50-годишнината на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Пловдив. След тях танцуваше мажоретният състав, който спря до Римския стадион, и впечатли с представянето си натрупалото се голям брой. След мажоретките вървяха знаменосците на учебното заведение, дружно с национални танцьори.

Публикацията на TrafficNews за изгубената патица и дребните й оказа помощ на птицата да откри противоположния път към дома.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР