От юни 2022 г. руските въздушно-космически сили вероятно са използвали

...
От юни 2022 г. руските въздушно-космически сили вероятно са използвали
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия използва Су-57 в Украйна, но внимателно

От юни 2022 година съветските въздушно-космически сили евентуално са употребявали многоцелеви изтребители от пето потомство Су-57 за осъществяване на задачи против Украйна , съгласно ежедневния отчет на военното разузнаване от английското министерство на защитата, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Това е най-модерният свръхзвуков военен аероплан от пето потомство, с който разполага Русия, употребяващ стелт технология и съвременна авионика , означават създателите на отчета.

Операциите със Су-57 евентуално са били лимитирани до прехвръкване над съветска територия и изстрелване на ракети въздух-земя или въздух-въздух с огромен обхват в Украйна , съгласно английското разузнаване.

Последните обществено налични изображения демонстрират пет Су-57, ситуирани в авиобазата Ахтюбинск - тези самолети най-вероятно са взели участие в интервенции против Украйна.

Русия внимава да избегне увреждане на репутацията на Су-57 и утежняване на експортните му вероятности , което може да възникне при положение на загуба на най-новия аероплан над Украйна, означават създателите на отчета. Те считат, че Русия към момента не е склонна да рискува да употребява военновъздушните си сили над украинска територия.

Припомняме, че съгласно многократни изводи на английското разузнаване Русия не съумява да откри надзор над въздушното пространство над Украйна, което значително спъва огромното потребление на авиация, вместо това обаче Москва употребява самолетите си, с цел да изстрелва от тях ракети въздух-земя, с които поразява украинска инфраструктура, като се цели в енергийните уреди.
 Британското разузнаване: Русия трансферира далекобойната си авиация в Далечния изток
Британското разузнаване: Русия трансферира далекобойната си авиация в Далечния изток

Москва се опасява от украински удари по европейските си бази
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР