От януари до ноември 2017 г. българският износ се е

...
От януари до ноември 2017 г. българският износ се е
Коментари Харесай

11.8% увеличен износ за януари-ноември 2017 г. отчете Борисов пред шефа на СТО

От януари до ноември 2017 година българският експорт се е нараснал с 11.8% по отношение на същия интервал на 2016 г .
Това стана ясно по време на среща сред премиера Бойко Борисов и генералния шеф на Световната комерсиална организация Роберто Азеведо в Министерския съвет в София, оповестиха от Министерски съвет.

Двамата разискаха партньорството на България в границите на Световната комерсиална организация.

Укрепване на доверието в Световната комерсиална организация и одобряването на многостранната комерсиална система е измежду целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

По време на нашето председателство ще инициира полемика в Съвета за вероятностите пред комерсиалната система и методите за по-ефективно действие на механизмите за споразумяване на разногласия .

Българският министър председател чака по време на днешното неофициално съвещание на комерсиалните министри от Европейски Съюз в София ще бъде разискван градивен метод за продължение на разговора с останалите страни-членки на СТО, за да се откри метод за излизане от рецесията, в която се намира организацията .

По време на срещата министър председателят Борисов акцентира, че България резервира икономическа и финансова непоклатимост и да подхваща дейни ограничения за реализиране на висок стопански напредък.

Борисов срещна госта си с резултатите от административната промяна и с предварителната защита на корупцията, посредством ускорено въвеждане на електронно ръководство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР