От вторник (23 ноември) ще стартира съвместната работа на победителите

...
От вторник (23 ноември) ще стартира съвместната работа на победителите
Коментари Харесай

Асен Василев разкри кога започва работата с другите партии по бъдещия кабинет

От вторник (23 ноември) ще започва взаимната работа на спечелилите от предварителните парламентарни избори " Продължаваме промяната " с останалите партии за сформиране на бъдещото държавно управление. Това стана ясно от думите на съпредседателя на партията Асен Василев при директно включване във Фейсбук.

" От вторник, както сме се разбрали с другите партии, започваме да работим детайлно, с цел да създадем явен, съответен, прецизен проект по какъв начин да създадем България една доста по-добро място за живот през идващите 4 години ", сподели той.
Кирил Петков и Асен Василев: Големият въпрос, сложният отговор
Победата на " Продължаваме промяната " (ПП) в третите за 2021 година парламентарни избори несъмнено е впечатляваща. Все още не престават а...

Бившият министър не пропусна да поздрави и президента Румен Радев за безапелационната против проф. Анастас Герджиков през днешния ден. Той се обърна и към гласоподавателите на Политическа партия, като им благодари, че се подкрепили Радев.

" Днес имаме вяра, че смяната ще продължи. Ние сме подготвени да работим с този президент, знаем, че той поставя България над всичко и знаем по какъв начин той работи. Запретваме ръкави и ни чака доста работа ", сподели от своя страна другия съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков .

Припомняме, че по-рано тази седмица в медиите с възможни имена на бъдещи министри в кабинета на партията, ръководена от двамата някогашни министри. Те обаче реагираха и, като обявиха, че никакви имена на министри, както и никакви оферти от другите възможни съдружни сътрудници не са постъпвали при тях.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР