От всичко, което чухме, имаме много сериозни основания да се

...
От всичко, което чухме, имаме много сериозни основания да се
Коментари Харесай

Руската шпионска мрежа е стигнала до върховете на държавата

От всичко, което чухме, имаме доста съществени учредения да се тормозим, че съветската шпионска мрежа е достигнала до върховете на страната. Това сподели в „ Здравей, България” депутатът от „ Демократична България” Ивайло Мирчев.

„ Намеса на Русия във вътрешната политика на България има от 80 години. Говоря за притеснителни контакти. Като народни представители бяхме слисан от това, което чухме. Не става дума за готвача и градинаря. Говорим за доста по-сериозни контакти на висши политици с съветското разузнаване”, добави той.

Мирчев беше безапелационен, че на председателския съвет са получили извънредно притеснителна информация във връзка с съветското въздействие в България. „ Ако си спомняте, единствено в границите на няколко месеца ние имахме няколко гърмежа в оръжейни фабрики. Нямаме никакви подозрения, че там става дума за интервенция на Русия”, добави той.

Мандатът за „ Продължаваме Промяната”

Мирчев счита, че министър председателят, който бъде препоръчан от Политическа партия, би трябвало да е най-малко отчасти политическа фигура. Относно състава на държавното управление обаче е на мнение, че е по-добре да няма ярки политически фигури.

„ По-добре е съставът на Министерския съвет да бъде с повече експертни хора, в сравнение с политически. С оглед на това да опитаме да сложим 10 цели, които да бъдат изпълнени до локалните избори. Не съм оптимист, че кабинетът може да издържи след това”, е неговото мнение.

Той сподели, че България няма потребност от нови избори. „ Един избор в този момент ще докара 50 народни представители на „ Възраждане” и един Янев, който ще има най-малко 15 депутати. Това ще бъде доста по-труден парламент от този в момента”, означи той, като предвижда нова серпантина от избори.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР