От всичко, което чух, вероятно става въпрос за проблем с

...
От всичко, което чух, вероятно става въпрос за проблем с
Коментари Харесай

Социолог: Ако ГЕРБ предизвика предсрочни избори, това ще даде възможност на ПП-ДБ да мобилизира електората си

От всичко, което чух, евентуално става въпрос за проблем с регулаторите. Това сподели в  социологът от " Галъп Интернешънъл " Светлин Тачев. Коментарът му е във връзка изказвания на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ след договарянията им за общо държавно управление. Според него ГЕРБ ползва политически напън върху ПП-ДБ, с цел да реализиран свои цели в 12 без 5.

От партията на Бойко Борисов оповестиха, че в случай че до 12 ч. в понеделник от ПП-ДБ не създадат стъпки в посока да си поделят властта с тях, Мария Габриел ще върне празна досието с проучвателния мандат на президента Румен Радев. Час по-късно отговорите и сътрудниците им във властта. Те приканиха да не се работи преждевременно, ГЕРБ да вземе досието и в границите на 7 дни договарянията да продължат, написа NOVA.

" Ако ГЕРБ провокира предварителни избори, това ще даде опция на ПП-ДБ да активизира електората си. Смятам, че Бойко Борисов не желае това. По-скоро приказваме за блъфиране в последните минути - въпреки всичко да се извърши мандатът и ротация да има ", уточни социологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР