От всичко известно до момента за NEXT BASKET, можем да

...
От всичко известно до момента за NEXT BASKET, можем да
Коментари Харесай

NEXT BASKET - софтуер под наем или цялостно бизнес управлени...

От всичко известно досега за NEXT BASKET, можем да обобщим едно очакване. А точно - да забележим не просто следващата платформа за онлайн магазини, а едно фундаментално ново решение за цифровизация на бизнеса.

Решенията на са ориентирани както към бизнесмени и търговци, по този начин и към производители и притежатели на физически магазини, които търсят елементарен метод да разширят търговията си в онлайн пространството.

По-долу обобщаваме методите за потребление на платформата - като SaaS решение и като изцяло менажиране на онлайн бизнес представянето.
Функционален онлайн магазин и софтуерна екосистема против месечна такса
Първият вид за партньорство, който откриваме в корпоративния уебсайт на платформата е NB SELF - SaaS решение, при което сътрудниците употребяват техническите благоприятни условия на NEXT BASKET против закрепена месечна такса.

В това решение всички действия по поддръжката и ръководството на магазина остават отговорност на колегата, а NEXT BASKET се грижи за редовността и конкурентоспособността на софтуера, върху който оперира онлайн магазина.
360 градуса цифрово развиване против % от продажбите
Следващите способи за потребление на платформата - NB 360, Managed by NB и NB LOCAL - са основани на напълно друг метод. При тях сътрудниците заплащат % от осъществените продажби, а екипът на NEXT BASKET поема отговорност за цялостното цифрово развиване на бизнеса.

Тази форма на двустранно съдействие се отличава с едно главно преимущество - и двете страни имат интерес за устойчиво повишаване на приходите.

Що се касае до разликите сред трите разновидността, можем да обобщим следното:
NB 360 предлага изцяло ръководство на бизнеса онлайн, в това число с услуги за депозиране на артикули и фулфилмънт на колета за 28 страни.

Managed by NB резервира 360-градусовото бизнес менажиране, с единствената разлика, че сътрудникът употребява личен склад за предпазване на продуктите вместо склад на платформата.

NB LOCAL предлага бързо и интелигентно решение за цифровизация на търговията, уместно за притежатели на физически магазини. Всички процеси се менажират от платформата, а физическият магазин придобива функционалност на склад за издаване на поръчки, постъпили от интернет.
Всеки един от трите разновидността е допустимо решение за потребностите на производители, бизнесмени и търговци, които нямат знанията и уменията да пренесат бизнеса си в цифровото пространство.
Надеждно решение за едра и интернационална търговия
Не на последно място, обръщаме взор и към NB PRO - вид за потребление на платформата, подобаващ за едри търговци с открити бизнес процеси, пазари и системи за ръководство на ресурсите.

NEXT BASKET е едно от дребното решения в международен мащаб, което може да предложи на тази група от сътрудници сигурността, гъвкавостта и успеваемостта, нужна за стабилно отстояване на бизнес имиджа им.

За разлика от другите възможности на пазара, NEXT BASET може да подсигурява зареждане на уеб страницата под една секунда, вградено SEO и цялостна скалируемост на ресурсите съгласно настоящия интерес на потребителите. Или другояче казано - платформата дава поръчка да се трансформира в първото външно решение, което действително може да спести на огромния бизнес ресурсите за програмиране на лични, скъпоструващи софтуерни системи.

Очаква се платформата да е изцяло функционална до няколко месеца. Дотогава ние продължаваме да следим вести и информация за един от най-амбициозните европейски е-комерс планове през последните години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР