От всички партии и коалиции, единствено ГЕРБ - СДС може

...
От всички партии и коалиции, единствено ГЕРБ - СДС може
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Само ГЕРБ - СДС може да откаже БСП от мерака ѝ за власт

От всички партии и обединения, само ГЕРБ - Съюз на демократичните сили може да победи Българска социалистическа партия и да я спре и да я откаже от мерака ѝ за власт. Всички други имат други цели - дребни, минималистични. Това сподели в студиото пред Izbori.bg шестият в евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Александър Йорданов.

"България и Европа би трябвало да създадат извънредно значим избор и да решим какво желаеме. Дали Европа ще бъде единна, което ще е в народен интерес на България, или Европа ще върви към вътрешна борба ", добави той. „ Нашият исторически опит ни приказва, че няма националистическа взаимност. Няма по какъв начин някоя друга страна да се загрижи за българските национални ползи “, акцентира Йорданов.

"БСП не преследва европейски цели. Тя преследва антиевропейски цели и употребява изборите като катапулт, с който да се върне на власт в България ", съобщи Йорданов. Той призна, че е приел да взе участие в евровота, тъй като по този начин ще помогне да се попречи на Българска социалистическа партия да се върне на власт.

Той разяснява и обединяването на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евроизборите. "Европа би трябвало да резервира своето придвижване. Благодарение на ръководството на ЕНП има смяна, която е единствено за положително ", сподели Йорданов и подсети, че доста хора желаят да видят какво ще стане, в случай че на власт пристигна Корнелия Нинова или знатната офшорничка (Елена Йончева).

Кандидатът за евродепутат разяснява положението на еврозоната и подсети по какъв начин хитрите гърци стоят в нея макар заканите, че ще я изоставен. Йорданов разяснява и дали в действителност Радан Кънев е представител на десните гласоподаватели. По думите му, в случай че е подобен, би трябвало да си стои в България, а не да желае да става евродепутат.

"Той е характерен партизански служащ ", съобщи той. "Появата на тази общественост "Демократична България " разцепи дясното и оказва помощ на Българска социалистическа партия ", счита Йорданов и подсети по какъв начин той с офанзивата си против ГЕРБ е оказал помощ на социалистическата партия и на Движение за права и свободи. „ Това не е добре за България ", сподели Александър Йорданов.

"Партиите се основават, с цел да доближат до ръководството на страната. Ако желая да съм в съпротива, аз мога и в нас да си заставам със брачната половинка ми ", добави той.

"Затова моят съвет е малко повече ум на тези избори. Ще победим Българска социалистическа партия, ще дойдат и последващи избори - локални, парламентарни ", приключи претендентът за член на Екологичен потенциал Александър Йорданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР