От всеки един от нас зависи да направим страната по-добро

...
От всеки един от нас зависи да направим страната по-добро
Коментари Харесай

Семейство почисти коритото на река СНИМКИ

От всеки един от нас зависи да създадем страната по-добро място за живот. Този принцип пази семейство, което реши да не гледа безучастно боклуците в наш град, а да запретне ръкави. Буквално и преносно.

Майка и нейните синове почистиха коритото на река Бистрица в Благоевград. В сектора от локалния пазар до улица Димитър Талев те събрали цели 10 чувала.

Един от младежите споделя за самодейността в мрежата, а постъпката се радвав на небивало утвърждение. Момчето споделя, че изначало сами не вярвали, че ще съумеят да свършат толкоз работа, само че най-после били прелестно сюрпризирани.

" Днес с брат ми и майка ми почистихме част от коритото на река Бистрица (от пазара до моста на ул. Димитър Талев) от боклуци. От началото не имах вяра, че ще напълним 10 чували по 120 литра, само че успяхме. Иначе има още за разчистване ", написа Том Бартон.

Жителите на града приветстват свършената работа и приканват повече хора да се включат.

" Браво деца! Възпитанието ви е за поздравления! Такива като вас са почтени за огромни каузи! ", написа Мария К.

" Симпатяги! Чудесно! Дано има още почитатели. Успешни и здрави бъдете ", прибавя Розмари В. " Само всички да бяха по този начин възпитани да не трансформират всичко в панер за отпадък. Докато не се появят органи, които да постановат санкции за боклук( в това число и от кучетата) съзнателните хора са безсилни ", разяснява Величка П. Публикацията събира стотици позитивни реакции и десенки окуражителни мнения за броени часове. Почти всеки ден Ви демонстрираме притеснителни случки от страната или неприятни практики. За благополучие постоянно има и позитивни образци. Като тази история или дейностите на младежите, които почистиха буренясалия двор на учебното заведение си.



Снимки: Том Бартън
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР