От времето, в което влезе в Белия дом през януари

...
От времето, в което влезе в Белия дом през януари
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е паднал с почти 300 места надолу в класацията на милиардерите на Forbes

От времето, в което влезе в Белия дом през януари 2017 година, до напускането му преди няколко месеца, положението на Доналд Тръмп е спаднало с близо една трета, от 3,5 милиарда $ до 2,4 милиарда $, написа. Междувременно Стандарт енд Пуърс (S&P 500 - вторият най-използван показател за оценка на положението на фондовия пазар в САЩ) се е нараснал със 70%.

Had Trump divested at the start of his term, he could have raked in another $1.6 Billion. Instead, he tumbles almost 300 spots in Forbes` Billionaire ranking

Всеки вложител в даден миг е съжалявал, че е държал актив прекомерно дълго. Никой различен обаче не е правил такава огромна неточност като Тръмп - не се отхвърли от портфолиото си след встъпване в служба, а в същото време не се възползва да завоюва пари от пазарния взрив, който той задвижва.

Ако още от първия си ден като президент беше продал всичко, беше платил оптималните налози върху облагите от продажбите, а по-късно да вложи приходите в безконфликтния фонд, проследяващ S&P 500, Тръмп щеше да завърши ръководството си с почти 1,6 милиарда $ повече от в този момент.

В момента неговото положение се прави оценка на 2,4 милиарда $, което го слага на 1299 място в класацията на милиардерите на Forbes. Миналата година е бил на 1001 място. Всъщност Тръмп е по-богат от преди една година, когато при започване на пандемията стойностите паднаха, само че все пак не можа да пребори другите милиардери в листата, чиито благосъстояния набъбнаха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР