От време на време в Интернет се появява някоя снимка,

...
От време на време в Интернет се появява някоя снимка,
Коментари Харесай

Този тест побърка Facebook: Кой е с предимство

От време на време в Интернет се появява някоя фотография, която на пръв взор не е нищо изключително, само че единствено за минути се трансформира в сензация. Днес ще ви представим точно една такава фотография. На нея има две транспортни средства и въпросът е доста елементарен: Кой е с преимущество? Оказва се, че хората са две противоположни отзиви, написа skafeto.com.

 Този тест побърка Фейсбук: Кой е с преимущество (Снимка)

Един на пръв взор много обикновен проблем съумя да раздвои интернет пространството. Само раздвои – просто тъй като съмненията са сред две МПС-та, пишат от actualno.com. Един от ползвателте на обществена мрежа прикани всички, които мислят, че рейсът би трябвало да мине пръв, непринудено да отидат да си върнат книжките – „ там, откъдето са ги купили “. Което, несъмнено, провокира стихия от мнения във Фейсбук и… разнородни тълкувания и отговори на въпроса: Кой е с преимущество? А вие по какъв начин мислите?

Пътната маркировка се състои от линии, стрелки , знаци и надписи, нанесени с багра или по различен метод върху пътното платно и пътните уреди. Пътната маркировка се употребява за: основаване на организация на придвижването по пътищата посредством делене на платното за придвижване на пътни ленти; обозначаване на пътните съоръжения; информиране на участниците в придвижването, в това число за направлението на пътя, за опцията за избор на направления за придвижване, за наименования на обитаеми места и други обекти и за посоките към тях, както и за предоставяне на други нужни инструкции. Пътната маркировка може да се употребява независимо или в комбиниране с пътни знаци, светлинни сигнали и други средства за сигнализация.

Пътният знак е знак, който има несъмнено значение и има за съществена цел да контролира придвижването по пътищата, основани от хората. Всички пътни знаци са събрани в устав за придвижването по пътищата, дружно с други правила и разпореждания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР