От време на време лекарите откриват чужди тела в главата,

...
От време на време лекарите откриват чужди тела в главата,
Коментари Харесай

Извънземните вече чипират хората?

От време на време лекарите откриват непознати тела в главата, костите и меките тъкани на телата на своите пациенти. Самите носители нямат визия от кое място са се появили в тях тези топчета, кубчета и прочие Имплантирането е направено на равнище, недостъпно за актуалната медицина. Това естествено провокира въпроса извънземни ли чипират земляните.

Първата сериозна обява за откриването на необичайно непознато тяло в човешко тяло се появява в средата на 80-те години на 20 век. Тогава в клиниката в Оксфорд медиците Харлоу и Кларк по време на проучването на околоплодната течност в тялото на жена откриват непознато тяло с размери 0,5 мм. Тогава личният състав на клиниката употребява за първи път термина „ имплант “. Тази „ находка “ е първата, само че не и последната.

След публикуването в списание Nature на публикация за странната находка в оксфордската клиника в редакцията стартират да идват голям брой известия за сходни „ открития “. Оказва се, че доста лекари са имали сходни случаи в практиката си. Но, страхувайки се от подигравките на сътрудниците, те избират да замълчат.

През 2000 година в Научноизследователския институт по незабавна медицина в Санкт Петербург е призната жена с недоволства от главоболие. Резултатите от томографското проучване са повече от непредвидени за лекарите. На екрана на монитора те виждат комплицирана геометрична фигура, състояща се от няколко правоъгълника. Формата на непознатото тяло е толкоз вярна, че концепцията за изкуствения му генезис идва естествено. Обектът е транспарантен за рентгеновите лъчи, което значи, че явно не е железен.

Изумена от известието на лекарите, дамата не можаеда каже нищо - нито по кое време, нито по какъв начин непознатото тяло е попаднало в главата й. Лекарите не откриват следи от оперативна намеса или следи от пострадвания. Жената отхвърля препоръчаната интервенция за изваждане на мистериозния обект от главата й. Тъй като няма патологични промени в мозъчните тъкани, лекарите не упорстват за интервенция, а фактът, че в мозъчните тъкани на пациента е намерено непознато тяло с незнаен генезис остава без коментар.

Постоянно възходящият поток от отчети за сходни аномалии притегля вниманието на Централно разузнавателно управление на САЩ, което основава звено за проучване на всички тези странни случаи. Откакто е станал чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, доктор Р. Лиър е прегледал повече от 200 души от средата на 90-те години. Всички пациенти, ориентирани към лекаря, имат в себе си обекти с незнаен генезис, вградени в меките или костните тъкани на телата им. Някои от пациентите се съгласяват на интервенция за премахване на имплантите.



Един от първите отстранени импланти е Т-образен предмет с дължина към 1 см. Той е вграден (буквално „ зазидан “) в костта на крайници на млада жена. С многочислени микроскопични процеси обектът прераства в хрущяли, кости и нервни окончания т.е. трансформира се в част от нервната система на пациента). Този чудноват „ посетител “ не основава никакви проблеми на дамата. Открит е безусловно инцидентно.

Колекцията на лекар Р. Лиър съдържа към дузина импланти, които той извлича от телата на пациенти.

Нито един от имплантите не наподобява на различен. Чуждите тела не са отхвърлени от тялото на нито един човек. Обичайната защитна реакция в такива случаи под формата на инфектиране или кисти не се следи.

Никой от носителите на тези импланти не може да изясни по какъв начин непознатото тяло е попаднало в тялото му. Няма белези, показващи хирургична намеса.

През август 1995 година мъж и жена поредно лягат на масата на хирурга Бърт Клеменс. И двамата са с импланти - дамата има 2 в крайници, мъжът имаше 1 в ръката. Изделие № 1, взето от тялото на жена, е с триъгълна форма с размери 0,5х0,5 см, произведение № 2 е с кръгла форма, не по-голямо от пъпешово семе.

Установено е, че имплантът на мъжа е сходен на #2, открит в дамата. Пациентите живеят в разнообразни елементи на щата и в никакъв случай преди не са се срещали.

Проучвани ли са имплантите? Разбира се! Но проучванията вместо отговори единствено прибавят въпроси. Някои от имплантите се състоят от няколко десетки химични детайла в недостъпни за земната технология комбинации и имат аномално наличие на въглерод.

Някои не са статични, непрекъснато се трансформират от твърдо към желеобразно положение и назад. Много от тях се самоунищожават незабавно след извличането. Подробно изследване на извлечените импланти при настоящето равнище на технологиите се оказва просто невероятно.

Първото нещо, което идва на разум, е, че това са " дарове " за човечеството от извънземни. Много пациенти след откриването на „ спомагателните елементи “ в тялото им „ си спомнят “, че са били отвлечени от представители на извънземен разсъдък, само че до каква степен може да се има вяра на тези мемоари, остава противоречиво. И в случай че да, каква е задачата на откритите предмети?

Това датчици за следене на обекти ли са или контролни устройства? Извънземните учат ли хора или ние сме единствено пробни мишки?

Или може би всеки притежател на имплант е мина с часовников механизъм и задачата му е да се трансформира в безумен робот при приемане на сигнал и да стартира да извършва заложената в него стратегия? Представителите на човечеството носят ли тези „ дарове “ за своя изгода или в своя щета? Все въпроси без отговори.



Съществува и друга версия, съгласно която материализацията на предмети е допустима вследствие на влияние върху материалния свят на човешкото схващане и душeвност. В този случай обектите просто пораждат от нищото и средата, в която се реализира материализацията, няма значение. Многобройни митове за магьосници, необясними случаи на левитация, телепортация, разкриване на обекти с неестествен генезис във въглищни пластове и доста повече се вписват идеално в тази доктрина.

Междувременно учени и запалянковци събират информация, обобщават я и евентуално едвам почитателите им ще съумеят да разрешат загадката на „ чиповете “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР